23948sdkhjf

NCC vinder stort renoveringsprojekt

NCC Construction Danmark A/S er udpeget som totalentreprenør på et projekt i Ishøj syd for København, hvor 25 beboelsesejendomme skal renoveres for 155 mio. kroner.
NCC Construction Danmark oplyste mandag, at selskabet har vundet totalentreprisen på facaderenovering af 25 ejendomme i Ishøj ved København.

Byggeriet har i alt 817 lejligheder, og facaderenoveringen kommer til at omfatte 648 af disse. Ud over ny isolering og facadebeklædning får ejendommen desuden nye glaslukninger foran altanerne.

NCC har i sit løsningsforslag haft stort fokus på at bekæmpe de nuværende kuldebroer, der giver beboerne træk, og som øger risikoen for fugtskader. NCC etablerer derfor ny dampspærre, der skal forhindre fugt, og vindspærre, der skal gøre facaden ekstra tæt og dermed energibesparende.

Samtidig er der stor fokus på at sikre et godt indeklima for beboerne. Blandt andet øges ventileringen af lejlighederne som en del af projektet.

Arbejdet indledes allerede i denne måned og forventes afsluttet i februar 2011. Arkitekt på projektet er White Arkitekter, mens Alectia er tilknyttet som rådgivende ingeniør.

Kilde: NCC Construction Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094