23948sdkhjf

Regering og KL vil inspirere til skolebyggeri

I forlængelse af kommuneaftalen har de to parter offentliggjort en ny publikation, der skal inspirere til den kommende tids renovering og byggeri af daginstitutioner og folkeskoler.
Den nyligt indgåede aftale mellem regeringen og KL indebærer blandt andet fremrykning af 2 mia. kroner fra den såkaldte kvalitetsfond.

For at understøtte kommunernes lokale udmøntning af kvalitetsfonden har regeringen og KL i fællesskab nu udarbejdet publikationen ”Inspirationskatalog til renovering og byggeri af daginstitutioner og folkeskoler – udmøntning af kvalitetsfonden”.

Publikationen, der er på 140 sider, har til formål at inspirere og hjælpe kommuner, daginstitutioner og skoler med at udpege de forhold, der kræver opmærksomhed, når man skal bygge og indrette.

For at illustrere dette præsenterer publikationen en række eksempler på, hvordan vidt forskellige daginstitutioner og folkeskoler har formået at skabe gode løsninger vedrørende indretning, ombygning og nybyggeri af daginstitutioner og skoler. Publikationen giver endvidere eksempler på, hvordan ny og kreativ indretning og byggeri kan gå hånd i hånd med fornuftig totaløkonomi.

Se publikationen på Finansministeriets hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078