23948sdkhjf

Små virksomheder vil have store rabatter

20.000 små og mellemstore virksomheder opretter nu en fælles indkøbsportal. Det sker for at opnå rabatter, som normalt kun kommer de store virksomheder til gode.
Små og mellemstore virksomheder har ofte svært ved at opnå mængderabatter, når de køber materialer ind.

Derfor har de fire organisationer Håndværksrådet, Danske Snedker & Tømrermestre, DS Håndværk & Industri og Danske Anlægsgartnere dannet en ny indkøbsportal.

- Vi kommer til at repræsentere indkøb for 20.000 virksomheder, og det giver en markant indkøbsvolumen, som burde være tilstrækkeligt til, at vi også kan få del i de store indkøbsrabatter, siger direktør Michael Petersen fra ProVerte A/S, som er udset til at lancere og drive den nye portal.

ProVerte ejes af Danske Anlægsgartnere og har gennem de seneste år indgået indkøbsaftaler for den grønne sektor. Erfaringerne fra dette arbejde viser med al tydelighed, at der er penge at spare, når en hel branche køber samlet ind.

Den nye portal forventes i luften den 1. oktober, og det bliver i første omgang medlemsvirksomhederne i de fire foreninger, som får gavn af den store indkøbsvolumen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094