23948sdkhjf

Myndigheder stopper havne-byggeri

Bygherren bag et igangværende byggeri på havnen i Aalborg fik mandag besked om at indstille arbejdet. Han mangler en byggetilladelse, og samtidig er ejendommen højere, end lokalplanen tillader.
De seneste måneder har en ny ejendom ved Jomfru Ane Parken på Aalborg Havn været under opførelse, men mandag fik håndværkerne besked på at indstille arbejdet. Det oplyser Nordjyske Medier.

Årsagen er, at bygherre Hans Andersen mangler en byggetilladelse. Han har på et tidligere tidspunkt fået en såkaldt grave- og støbetilladelse, men den rækker kun til selve funderingen.

Endvidere overstiger den aktuelle bygningshøjde på 10,2 meter den tilladte højde med 0,7 meter, og derfor har Aalborg Kommune nu udstedt en naboorientering om en dispensation til byggehøjden. Såfremt der kommer indsigelser, skal ledelsen i teknisk forvaltning eller politikerne i teknik- og miljøudvalget tage stilling til en dispensation.

Kommune var uvidende
Ifølge Nordjyske er byggeriet blevet standset på baggrund af en henvendelse fra nogle af naboerne til byggeriet.

Aalborg Kommune var tilsyneladende selv uvidende om, at byggeriet var i gang, men sagsbehandler Mike Place undskylder miséren med, at kommunen aktuelt er inde over mange byggesager:

- Jeg har lige i øjeblikket 450 aktive byggesager til behandling, og jeg kan ikke huske udenad, hvilke tilladelser der er givet til de enkelte byggerier, siger han.

Når ejendommen er færdig, skal den efter planen indeholde en blanding af kontorlejemål og restaurant/café. Størstedelen af arealerne er allerede udlejet.

Illustration: City Ejendomme Aalborg

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095