23948sdkhjf

Byggeriet roser kommuneaftale

Dansk Byggeri betegner aftalen mellem regeringen og KL som solid og klog, mens entreprenør Per Aarsleff hæfter sig ved signalværdien.
- Det er en solid og meget klog aftale om nødvendige investeringer.

Sådan lyder ordene fra Lars Storr-Hansen, administrerende direktør hos Dansk Byggeri ovenpå den netop indgåede aftale mellem regeringen og KL. En aftale, der som bekendt sikrede kommunerne 2 mia. kroner ekstra til anlægsprojekter i 2010:

- Aftalen bør kommunerne bestemt roses for, og det er en aftale, som de kan være bekendt overfor deres borgere. Politikerne har her vist, at de har set alvoren i mange års forsømmelser, og nu fortsætter linjen med at få de kommunale bygninger genoprettet og moderniseret, siger han.

Udmeldingerne fra Dansk Byggeri bakkes op af entreprenørvirksomheden Per Aarsleff, hvor direktør Ebbe Malthe Iversen konstaterer, at pengene falder et rigtigt tørt sted:

- I øjeblikket er vores branche påvirket af, at vi er røget ud af højkonjunkturen og røget ind i et presset marked. Vi ser det her som om, politikerne imødegår det aktivitetsfald, som flere entreprenører oplever for tiden, siger han ifølge epn.dk.

Hvad mener du?
Vil den nye aftale mellem regeringen og KL skabe øget aktivitet i din virksomhed? Giv dit besyv med i afstemningsboksen til højre.

Læs mere:
To milliarder ekstra til kommunalt byggeri

Kilde: Dansk Byggeri /epn.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109