23948sdkhjf

Byggekoncern ud med stort underskud

Tab på værdipapirer og en mislykket lancering af et nyt huskoncept kostede dyrt for Herning-firmaet 3 Boel A/S, der kom ud af 2008 med et negativt resultat på knap 148,5 mio. kroner efter skat.
3 Boel-koncernen, der blandt andet opererer inden for områderne bolig, byggeelementer ejendomme og værdipapirinvesteringer, oplevede tilbagegang i såvel omsætning som indtjening i det forgangne regnskabsår.

Koncernomsætningen gik ned med omkring 20 mio. til 239 mio. kroner, mens 2007-overskuddet på 4,6 mio. blev vekslet til et underskud på hele 148,5 mio. kroner:

- Årets resultat bærer præg af vores aktive adfærd i årene forud. Da finanskrisen kom henover 2008, mistede vi penge på aktier og obligationer og ligeledes penge på det nyopstartede huskoncept, Boel Living, som aldrig rigtig kom i produktion, skriver 3 Boel i sin årsrapport.

Trods underskuddet er ledelsen dog fortrøstningsfuld og venter sorte tal på driften i indeværende år:

- Siden har vi reorganiseret og er i skrivende stund i fremgang med salg af huse på et højere niveau end nogensinde – nemlig fem boligenheder pr. uge. Med dette aktivitetsniveau forventer vi at komme ud af 2009 med et positivt driftsresultat på vore primære aktiviteter, lyder vurderingen.

3 Boel er etableret af erhvervsmanden Knud Boel Troelsen, der er kendt som grundlægger af Kvik Køkkenet.

Kilde: 3 Boel A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109