23948sdkhjf

Cowi opruster i det midtjyske

Udvidelsen af Regionshospitalet i Viborg kan medføre en betydelig vækst i aktiviteten, og derfor opretter Cowi nu en anlægsgruppe i byen.
Den rådgivende ingeniørvirksomhed, Cowi, får nu sin egen anlægsgruppe i Viborg og udvider på den baggrund sin stab med fire-fem nye medarbejdere i byen.

Hidtil har virksomheden trukket på anlægsgruppen i Aalborg, men med udsigten til en markant udvidelse af Regionshospitalet Viborg har Cowi valgt at styrke sin tilstedeværelse i den midtjyske domkirkeby:

- Vi ønsker at kunne tilbyde vore kunder helhedsrådgivning og samtidig øge markedsandelen i Midt- og Vestjylland. Derfor opretter vi en lokal anlægsgruppe, der favner hele processen fra de første jordundersøgelser, hvor geoteknikeren undersøger projektgrunden, over afløbs- og vejingeniøren til den garvede projektleder, der styrer projektet og har ansvaret for salg og markedsføring, siger kontorleder Thomas Møl Bramming.

Den forestående sygehusudvidelse er på 32.000 m2 og ventes at bringe 1.000 nye medarbejdere til hospitalet. Cowi vurderer på den baggrund, at der bliver behov for nye boliger, bedre infrastruktur, skoler og andre institutioner i Viborg, når sygehuset indvies i 2014.

Kilde: Cowi

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109