23948sdkhjf

Kommune vil hjælpe byggefirmaer

Via et større dialogmøde forsøgte Køge Kommune forleden at gøre opmærksom på det anlægsprogram, der findes i kommunen i år og de kommende år.
Blandt andet arbejdsgivere, repræsentanter fra Køge Kommune, Dansk Byggeri og beskæftigelsesrådet deltog forleden på et dialogmøde, hvor hovedformålet var at skabe optimisme og beskæftigelse ved at gøre opmærksom på anlægsprogrammet i Køge Kommune. Det oplyser P4 København.

- Det er med til at holde gnisten oppe hos de lokale håndværksmestre, når man ved, at de her opgaver findes i kommunen. Man kan som virksomhed se på, hvad og hvordan man kan efteruddanne sine medarbejdere til, alt afhængigt af, hvilke opgaver man har tænkt sig at byde ind på, forklarer John Hvass fra Dansk Byggeri.

Han er overbevist om, at der er flere opgaver i kommunerne, end håndværksmestrene er klar over, og derfor ser han yderst positivt på den målrettede form for dialog, som nu er indledt i Køge.

Blandt de forestående opgaver i Køge Kommune er et større havneprojekt, byudvikling i den nordlige del af byen samt ombygning af det tidligere rådhus i Borup.

Kilde: P4 København

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093