23948sdkhjf

Vinduesproducent investerer i fremtiden

Et nyt, moderne produktionsapparat og en ny profilleverandør skal sikre, at Ejnar Christiansen Sølsted A/S fremover kan leve op til markedets stigende krav til u-værdier.
Hos vinduesfabrikken Ejnar Christiansen Sølsted A/S har man de seneste måneder foretaget store investeringer i et nyt og topmoderne produktionsapparat på fabrikken i Sønderjylland.

- Der tales i dag om lavenergi huse og passiv huse. De krav skal vi selvfølgelige også kunne leve op til med vore vinduer, fortæller direktør Gert Christiansen om baggrunden for investeringen.

Den familieejede virksomhed har siden 1974 produceret vinduer med profiler fra Primo System, men fra den 1. juni vil profilerne i stedet blive leveret fra tyske Alu Plast, som er blandt de førende på markedet.

- Firmaet udvikler hele tiden og er længst fremme med de nyeste teknologier på området, hvilket skal komme vore mange gamle og nye kunder til gode, siger Gert Christiansen og fortæller, at der er flere forbedringer i de nye vinduer. Blandt andet vil glasset fremover blive limet i en forbedret nyudviklet vinduesramme uden stålindlæg.

Ejnar Christiansen Sølsted beskæftiger i alt 75 medarbejdere og ledes af Gert og Claus Christiansen, der er henholdsvis anden og tredje generation i firmaet. Produktionen har siden starten været placeret i Danmark, og det bliver den ved med:

- Flere lægger produktionen til østlandene, hvor lønudgifterne er noget lavere, som de er i Danmark, men vi tror stadig på en produktion her i landet. Vi er klart mere omstillingsparate, og med de nye maskiner i produktionen kan vi sagtens være med. Også vores know how på området, gør at vi står stærkt på det danske marked, fastslår Gert Christiansen.

Kilde: Ejnar Christiansen Sølsted A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094