23948sdkhjf

Byggefirma udvider på Sjælland

Interbyg har i samarbejde med en ejendomsmægler åbnet en afdeling i Hillerød og kan dermed tilbyde ’hele pakken’ - lige fra vurdering af det gamle hus til skitsering og beregning af det nye.
Byggefirmaet Interbyg har på nuværende tidspunkt solgt 50 % flere huse i Nordsjælland end på samme tidspunkt sidste år, og med etablering af en ny afdeling i Hillerød intensiverer selskabet nu sin jagt på nye kunder i området:

- Vi har oplevet en voldsom vækst det seneste halve år. I løbet af de næste 12 måneder forventer vi at have opført mellem 120 og 150 nye huse på Sjælland. Ser vi på Nordsjælland isoleret, så er det for os et hastigt voksende marked, derfor kan vi se en idé i at være repræsenteret fysisk: Bor man i Hillerød er der langt til vores hovedkontor i Ringsted, siger direktør Martin Ravn-Nielsen til Hillerød Posten.

Den nye afdeling åbnes i samarbejde med ejendomsmæglerkæden place2live, og det vil fremover give Interbyg flere strenge at spille på:

- Sammen med place2live kan vi så at sige tilbyde "hele pakken". Vurdering og salg af det gamle hus og skitsering og beregning af det nye, siger Martin Ravn-Nielsen.

Interbyg er del af HusCompagniet A/S, der i marts præsenterede sit hidtil bedste årsresultat med et nettooverskud på godt 130 mio. kroner.

Kilde: Hillerød Posten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094