23948sdkhjf

Lettere at få tingene slået fast

Sortimentet af NKT-Fasteners produkter suppleres med Spit og Paslode og omfatter nu alle former for professionel befæstelse
Tidligere har det været sådan, at sagde man NKT-Fasteners, sagde man også søm, skruer og beslag - og tømrere. Men nu udvides sortimentet til at omfatte alle former for professionel befæstelse til brug af alle typer af håndværkere.

Det skyldes en ny organisationsstruktur, hvor NKT-Fasteners detaildivision skifter navn til ITW BYG og fusionerer med to andre selskaber i ITW-koncernen. Herved samles de danske salgsaktiviteter i én organisation med de tre stærke varemærker - NKT-Fasteners, Spit og Paslode - der tilsammen udgør et totalsortiment i befæstelse til såvel tømrere, murere, blikkenslagere og elektrikere som entreprenører.

For håndværkere i hele landet betyder det nye totalsortiment, at det vil blive langt lettere og hurtigere at få fat i produkterne, fordi distributionen bliver fælles og dermed langt større og mere omfattende end tidligere. Samtidig vil fusionen medføre en forbedret kundeservice, fordi konsulenttjenesten og rådgivningen fremover vil omfatte alle fagområder og problemstillinger og dække alle former for befæstelse.

NKT-Fasteners sortimentet omfatter alt inden for søm, skruer, bolte, dybler og ankre, og det suppleres nu med Spit sortimentet af skudværktøj og forskellig befæstelse til beton samt det store Paslode sortiment af bygningsbeslag. Alle produkterne vil blive solgt gennem den eksisterende detailhandel.

De tre selskaber i ITW Product Constructions, der nu er fusioneret til ITW BYG, er den ”gamle” NKT-Fasteners detaildivision i Middelfart, Universal Fastgørelse i Jyllinge og Paslode Nordic i Middelfart. Det nye ITW BYG får hovedsæde i Middelfart og afdeling i Roskilde. Der kan læses mere på www.itwbyg.dk


Kilde: NKT Fasteners / ITW Byg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125