23948sdkhjf

Moe & Brødsgaard styrker kvalitetssikring og sikrer kontinuiteten

Moe & Brødsgaard ændrer i organisationen og udnævner ny leder for renoveringsafdelingen og ny chef for kvalitetsstyring. Moe & Brødsgaard har med ændringerne styrket virksomhedens kvalitetsstyring og sikret en kontinuitet i en afdeling i kraftig vækst.
Ny chef for kvalitetsstyring er Erik G. Madsen, der samtidig er leder for GIS-afdelingen, mens Torben Dahl er udnævnt som ny leder for renoveringsafdelingen. Torben Dahl afløser Erik G. Madsen på posten.

Kvalitetsstyring som konkurrencepara meter
Moe & Brødsgaard er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og her spiller kvalitetsstyring en væsentlig rolle. Det har derfor været vigtigt for os at finde den helt rette chef for kvalitetsstyring. Adm. direktør Christian Listov-Saabye forklarer valget af Erik G. Madsen:

Erik har været ansat hos Moe & Brødsgaard i mere end 35 år, så han kender alt til vores tilgang til projekter. Det er derfor en stor glæde for Moe & Brødsgaard, at Erik har sagt ja til denne udfordring, siger Christian Listov-Saabye.

Ny leder for renoveringsafdelingen sikrer kontinuitet
Renoveringsafdelingen er i kraftig vækst i disse år, og derfor har det været afgørende at sikre kontinuitet i ledelsen af afdelingen. Ny afdelingsleder bliver civilingeniør Torben Dahl, der gennem sit arbejde som projektchef i afdelingen siden 2002 kender alle medarbejdere og kunder, og dermed er klar til at videreføre afdelingens udvikling. Torben Dahl har været ansat i Moe & Brødsgaard siden 1989.

Torben Dahl fortæller om udnævnelsen:
- Jeg er selvfølgelig glad for og stolt over at få denne mulighed for at efterfølge Erik som leder for afdelingen. Vi oplever kraftig vækst inden for alle former for renovering – lige fra energimærkning, restaurering og renovering til bygningssyn – så det bliver en stor udfordring for mig, som jeg glæder mig meget til, siger Torben Dahl.

Kilde: Moe & Brødsgaard A/S - www.moe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109