23948sdkhjf

Prisvindende byggefirma på landsdækkende tv

DR har fulgt de ansatte i københavnske Logik & Co. gennem det meste af et år. Det er der nu kommet en række tv-udsendelser ud af.

Under overskriften ”Frihed, Lighed og Tømmerlus” blænder DR1 torsdag den 9. marts op for den første af i alt fire udsendelser med fokus på byggefirmaet Logik & Co.

Logik & Co. er en socialøkonomisk virksomhed, der har gjort bæredygtighed og ansvarlighed til bærende værdier for sit virke.

Virksomheden beskriver sig selv som et byggefirma, hvor der ikke er chefer, hvor alle får samme løn, og hvor der også er plads til dem, der står bagerst i køen.

DR1 har fulgt Logik & Co. tæt gennem det meste af et år, og resultatet er fire tv-udsendelser á en halv times varighed, som sendes de kommende fire torsdage klokken 20.30 på DR1.

- Sjovt at deltage i en så lang tv-produktion, mens vi selv har haft travlt med at bygge hver dag. I Logik & Co. er vi naturligvis både ydmyge og glade for interessen for vores arbejde, og nu bliver det spændende at opleve, hvordan folk tager i mod udsendelserne, siger daglig leder Balder Johansen via virksomhedens eget nyhedsbrev.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094