23948sdkhjf

Finanskrise udsætter Gulvmessen

Afmatning på markedet har fået messens arrangører til at udskyde 2009-messen til næste år.
Finanskrisen har ramt gulvbranchen både i Danmark og internationalt, og derfor har udstillerne ved Danmarks største samlede gulvmesse ønsket at udskyde messen et år.

Det ønske har arrangørerne - MCH Herning Kongrescenter og samarbejdsorganisationen Gulvbranchen - nu efterkommet, og derfor flyttes messen til 24.-26. august 2010:

- Fra Gulvbranchens side havde vi gerne set Gulvmessen gennemført i 2009. Vi må konstatere, at detailbranchen, som er et vigtigt omdrejningspunkt for messen, såvel som leverandører og entreprenører til byggeriet, er blevet påvirket af finanskrisen. Derfor støtter vi op om, at Gulvmessen bliver udsat til 2010. Der er fuld opbakning blandt medlemmerne, og vi er glade for, at beslutningen er truffet i tæt dialog med MCH, siger Christian Strøm for Gulvbranchen, der er formand for Gulvbranchen.

Han oplyser, at de største udstillere allerede har tilkendegivet, at de er med i 2010. Det drejer sig blandt andet om Everfloor A/S, Pergo A/S, Kährs Parket A/S, Hammer Tæpper A/S og Danfloor.

Kilde: MCH Herning Kongrescenter

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094