23948sdkhjf

Stort ungdomsboligprojekt på vej i Aalborg

En del af et 75.000 m² tidligere godsbaneareal kan skabe plads til omkring 300 nye ungdomsboliger. Det er Boligforeningen Fjordblink, der er klar med en investering på 200-225 mio. kroner.
DSB’s tidligere godsbaneareal på 75.000 m² ved banegården i det centrale Aalborg har længe ligget uudnyttet hen, men nu arbejdes der for alvor med planer for, hvad området fremover skal bruges til.

Tidligere på året fremlagde mæglerkæden Colliers, Kuben, Ramböll og den såkaldte Stigsborggruppen sine planer for et nyt Campus for en række af byens uddannelsesinstitutioner på grunden, og nu melder det lokale boligselskab, Fjordblink, sig ind i debatten.

På en ekstraordinær generalforsamling fik boligforeningens bestyrelse forleden bemyndigelse til at arbejde videre med planerne for etablering af op mod 300 nye ungdomsboliger. Planerne omfatter godt 20 % af godsbanearealet og ventes at løbe op i omkring 225 mio. kroner.

Ifølge Nordjyske er der tale om støttet byggeri, hvilket betyder, at kommunen er villig til at yde et bidrag svarende til 7 % af grundkapitalen. Fjordblink råder i forvejen over 1.784 boliger.

Læs mere:
Nyt campus på vej til Aalborg

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078