23948sdkhjf

Strejke afblæst på Portland

Chauffører og ledelse er nået til enighed hos Aalborg Portland, og dermed er de strejkende chauffører igen tilbage i lastbilerne.
Efter et to timer langt møde nåede Portland-ledelsen tirsdag til enighed med de strejkende chauffører, der efterfølgende valgte at genoptage arbejdet.

Chaufførerne gik i strejke på grund af manglende information om ledelsens forhandlinger vedrørende outsourcing af transportfunktionen.

- Chaufførerne har helt klart tilkendegivet, at de ikke vil overdrages til en vognmand, der anvender udenlandsk arbejdskraft. Vi er bange for social dumping, forklarer Arne Nielsen, formand for transportgruppen i 3F Aalborg, til Nordjyske.

Ifølge TV2Nord er ledelsen nu gået med til at udlevere chaufførernes ansættelsesvilkår til deres kommende - og indtil videre ukendte - arbejdsgiver:

- Chaufførerne er glade for, at direktøren indvilliger i at aflevere oplysningerne om deres ansættelsesvilkår til deres kommende arbejdsgiver, så de er sikret de samme vilkår, som de er vant til fra Aalborg Portland. Vi har tillid til, at ledelsen håndterer sagen på den bedste måde for alle parter, siger Arne Nielsen.

Kilde: Nordjyske / TV2Nord

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078