23948sdkhjf

NCC fyrer blandt funktionærerne

NCC Construction Danmark er påvirket af krisen på ejendomsmarkedet og tilpasser organisationen. I alt 70 funktionærer har modtaget opsigelsesvarsel.
Mandag eftermiddag meddelte NCC Danmark, at bolig- og finanskrisen har påvirket omsætningen i en sådan grad, at det er nødvendigt at tilpasse organisationen. Det betyder, at 70 funktionærer nu mister jobbet:

- Jeg kan desværre endnu ikke se enden på bolig- og finanskrisen, og det er nødvendigt, at vi ruster os. Det er meget beklageligt, at vi kommer til at skille os af med dygtige medarbejdere - medarbejdere, som vi under normale omstændigheder ikke ville tage afsked med, siger administrerende direktør Torben Biilmann.

Han understreger dog, at store dele af forretningen fortsat udvikler sig positivt:

- Trods faldende ordreindgang har vi fremgang i contracting-projekterne. Det skyldes, at vi blevet dygtigere. Vi har fået en skærpet selektering af projekter, stærkere kalkulationsproces, sikrere projektstyring, og vi har bedre indkøbspriser i et vigende marked, lyder det.

NCC Construction Danmark beskæftiger for øjeblikket 1.417 medarbejdere fordelt på 735 timelønnede og 682 funktionærer, hvoraf de 88 sidder i en opsagt stilling.

Kilde: NCC Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14