23948sdkhjf

Online-danskere får renoveringsforspring

De boligejere, som ikke søger tilskud fra renoveringspuljen via internettet, har sandsynligvis tabt på forhånd, vurderer Håndværksrådet.
Tirsdag morgen blev der givet grønt lys til at søge tilskud fra den 1,5 mia. kroner store renoveringspulje, og på forhånd har 250.000 vist intersse for at få del i puljen.

Tilskuddene uddeles efter først til mølle princippet, og ifølge Håndværksrådet betyder det, at danskere med internetadgang får et afgørende forspring i kampen om de attraktive tilskudskroner:

- I Danmark er ganske mange på nettet. Men der er stadig en gruppe, som ikke er, siger erhvervspolitisk konsulent, Thea Gade-Rasmussen, til Jyllandsposten.

Hun påpeger, at ansøgning online tager få minutter, mens alternativet kræver bestilling af et ansøgningsskema via telefonen, og når det er udfyldt, skal skemaet så retur med posten sammen med diverse bilag.

For at klare det ekstraordinære arbejdspres har Erhvervs- og Byggestyrelsen hyret 60-70 vikarer, der sammen med de faste medarbejdere skal behandle de mange tusinde ansøgninger.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094