23948sdkhjf

Chr. Jørgensen ruster sig til fremtiden

Etableringen af et nyt lager til 6 mio. kroner giver beslaggrossisten forhåbninger om at komme styrket ind i et kommende opsving.
For to år siden besluttede Chr. Jørgensen Møbelbeslag A/S sig for at etablere et nyt, udvidet lager i Allerød som afløser for et fjernlager i Hillerød.

Problemer med byggetilladelsen gjorde imidlertid, at arbejdet først blev indledt i august sidste år, men for en lille måned siden kunne beslaggrossisten så endelig tage sin investering til 6 mio. kroner i brug.

Paller stod på gangene
Det nye lager ved hovedkontoret i Allerød har omkring 1.000 pallepladser mod 400 i det gamle lager, så udover de rent geografiske fordele har investeringen også skabt ekstra plads, og det har været tiltrængt:

- Vi havde vel omkring 100 paller stående i gangene i det gamle lager, siger salgschef Christian Dan Jørgensen, der senere på året kan fejre 10 års jubilæum.

Christian Dan Jørgensen fortæller, at flytningen samtidig er blevet udnyttet til at få minimeret lagerbindingen og foretage en grundig oprydning i den eksisterende lagerbeholdning. Der er således solgt godt ud af de varer, der stod og samlede støv, og sortimentet fremstår nu fuldt optimeret og tidssvarende.

Forventninger om et nulresultat
Som mange andre har Chr. Jørgensen Møbelbeslag mærket dalende omsætningstal i den senere tid, men Christian Dan Jørgensen fornemmer, at det så småt igen er begyndt at bevæge sig i den rigtige retning:

- Vi kan selvfølgelig mærke krisen på omsætningen, men det var primært i oktober-december. Vi har øget mængden af ekspeditioner, men de store kunder køber generelt for 20 % mindre end tidligere, siger salgschefen.

Virksomheden præsenterer sit årsregnskab ved udgangen af april, og her forventer Christian Dan Jørgensen at kunne fremvise et nulresultat

Øger fokus på pr og markedsføring
Udover det nye lager har Chr. Jørgensen Møbelbeslag endnu en investering i støbeskeen. I løbet af efteråret regner virksomheden med at have et nyt - og markant mere brugervenligt - website klar:

- Det kommer i naturlig forlængelse af vores lageroprydning, og vi vil fremover sætte mere fokus på vores kernekompetencer via blandt andet internettet. Vi er blevet mere bevidste om at udnytte mulighederne for pr og markedsføring for at styrke vores position på markedet, forklarer Christian Dan Jørgensen.

Om Chr. Jørgensen Møbelbeslag A/S
Chr. Jørgensen Møbelbeslag er etableret i 1923 og er lagerførende grossist med speciale inden for møbelgreb, hængsler, bordudtræk, skuffeudtræk, ben, hjul og samlebeslag. Virksomheden er desuden agent for en række europæiske agenturer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14