23948sdkhjf

Enighed om århusiansk vækstpakke

Magistraten nåede mandag til enighed om at indstille et forslag om en vækstpakke i Århus. Blandt andet skal der skabes bygge- og anlægsaktiviteter for op mod 1 mia. kroner i 2009 og 2010.
Igangsættelse af bygge- og anlægsprojekter for op mod 1 mia. kroner i 2009 og 2010 - heraf 400 mio. i år.

Det er blandt hovedpunkterne i den vækstpakke, som magistraten i Århus mandag nåede til enighed om. Indstillingen fra magistraten giver mulighed for at træffe de nødvendige beslutninger, så initiativerne i udspillet kan gennemføres.

- Formålet med vækst- og pakken er at skabe større tryghed i de mange familier, som i dag lever med risikoen for fyring. Samtidig kan vi komme i gang med en række fornuftige investeringer i daginstitutioner, skoler og på ældreområdet. Derfor forventer jeg, at byrådet giver grønt lys til planen på sit møde 15. april, så vi kan udvise rettidig omhu med at sikre jobs i Århus, siger borgmester Nicolai Wammen til Jyllandsposten.

En del af planen er at afsætte en pulje på minimum 15 mio. kroner i 2009 til sikring af en hurtigere gennemførelse af kommunale anlægsinvesteringer. Puljen bruges til at købe ekstern rådgivningsbistand, så der ikke opstår flaskehalse i planlægning og gennemførelse af projekterne.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094