23948sdkhjf

Hammerglass ind på det danske marked

Den svenske producent af bygningsglas har etableret et samarbejde med Glasteknik S. Thorball, der har kontorer i Brøndby og Herning. Målet er at nå en årlig omsætning på 30 mio. kroner i løbet af to år.
Svenske Hammerglass har gennem de sidste 20 år skabt et hjemligt marked for sit knusfrie bygningsglas, og nu vil virksomheden introducere sine produkter i Danmark:

- Satsningen føles helt rigtig for os. Tidsmæssigt passer det også fint for vort vedkommende. Vi har en eksportstrategi, hvor planen er at være fuldt etableret i Norge og Danmark, inden vi kan arbejde os ud i Europa, siger koncernchef Bengt Nilsson.

Etableringen i Danmark skal gå via Glasteknik S. Thorball ApS, der bliver agent for Hammerglass på det danske marked, og Jesper Andersen - ejer og direktør for Glasteknik - oplyser, at der allerede føres forhandlinger med store butikskæder omkring en rammeaftale for sikkerhedsglas.

Bengt Nilsson vurderer, at der i Danmark er potentiale for at oparbejde en årlig omsætning i størrelsesordenen 60-80 mio. kroner. I første omgang hedder målsætningen dog 30 mio., og den skal realiseres i løbet af to år.

Kilde: Hammerglass AB

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094