23948sdkhjf

Underskud hos ejendomsudvikler

Århusianske Søgaard Ejendomme kom ud af 2007/08 med et underskud på 3,7 mio. kroner efter skat.
Trods en stigning i omsætningen fra 35 til 66 mio. kroner lykkedes det ikke for Søgaard Ejendomme at skabe sorte tal på bundlinjen i 2007/08.

Den århusianske ejendomsudvikler realiserede således et underskud efter skat på 3,7 mio. kroner, og det er en markant tilbagegang i forhold til året forinden, hvor det blev til et plus på 32,9 mio. kroner.

En væsentlig årsag hertil er en negativ kursudvikling på værdipapirer og finansielle instrumenter, hvilket betegnes som utilfredsstillende. Resultatet som helhed betragtes til gengæld som tilfredsstillende i lyset af de aktuelle markedsforhold.

Fremadrettet er det også forventningen, at selskabet vil udvikle sig tilfredsstillende. Det fremhæves blandt andet, at Søgaard Ejendomme har en høj soliditetsgrad (aktuelt 34,4 % og en egenkapital på 378 mio. kroner), hvilket gør selskabet mindre sårbart over for nedskrivninger på ejendomsporteføljen.

For 2008/09 forventer ledelsen et resultat i intervallet 14-19 mio. kroner før kursværdi- og dagværdireguleringer.

Om Søgaard Ejendomme
Selskabet har base i Århus og arbejder med udvikling og drift af udlejningsejendomme til både erhvervsmarkedet og det private.

Samtidig er Søgaard engageret i flere byggeprojekter, aktuelt blandt andet udviklingen af ”Z-Huset” På Århus havn.

Kilde: Søgaard Ejendomme

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204