23948sdkhjf

Malerarbejde bliver tilskudsberettiget

Dansk Byggeris arbejde med at få malerarbejdet med i regeringens renoveringspulje har nu båret frugt.
Da regeringen i første omgang lancerede sin renoveringspulje var malerarbejde som entreprise ikke med på den liste over arbejder, der er omfattet af tilskudsordningen.

Det er der imidlertid ændret på nu, og det er en udvikling, der skaber stor tilfredshed hos Dansk Byggeri, hvor man har arbejdet hårdt på at få malerarbejde med i puljen:

- Vi har stået med ørene klistret til vandrørene på Christiansborg, og vi har mærket, hvordan stemningen stille og roligt har ændret sig omkring malerarbejde. Malerarbejde handler om facader, træværk, tagbelægninger, vinduer og døre, som vi passer bedst på med en omgang maling. Maling er således en meget vigtig del af konstruktionen, som beskytter mod sol, vind og vand og en nødvendighed for rengøring, vedligeholdelse, forebyggelse mod skimmel og andre indeklimamæssige uhensigtsmæssigheder. Derfor skal det naturligvis med på en positivliste, der handler om renoveringsarbejde, siger erhvervspolitisk konsulent Kathrine Stampe til Dansk Byggeri’s hjemmeside.

Kilde: Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187