23948sdkhjf

Underskud hos Victoria Properties

Efter et plus på knap 14 mio. € før skat i 2007 måtte det børsnoterede ejendomsselskab sidste år bide et underskud på lidt mere end 5 mio. € i sig.
2008 blev et turbulent år for Victoria Properties, der udvikler og modner ejendomme på det tyske marked.

Således resulterede året i et underskud på 5,06 mio. € før skat, og det er en markant tilbagegang i forhold til 2007, der gav et positivt resultat på 13,8 mio. €, ligeledes før skat.

Victoria Properties forklarer den bratte nedgang med, at tysk økonomi er under opbremsning efter tre år med økonomisk fremgang. Nedgangen blev indledt i anden halvdel af 2008 og ventes at fortsætte i 2009.

Der er dog fortsat tillid til udviklingen på ejendomsmarkedet, og administrerende direktør Michael Sehested glæder sig over, at Victoria Properties siden etableringen i 2006 har formået at etablere sig som en seriøs aktør på markedet:

- Det er vores klare opfattelse, at vi trods finanskrise og økonomisk krise har etableret en solid position, med ejendomme på attraktive beliggenheder i Europas stærkeste ejendomsmarked, som med lav rente og stigende lejeindtægter muliggør et langsigtet attraktivt afkast til vores aktionærer.

I 2009 forventer Victoria Properties at øge nettoomsætningen fra udlejning af koncernens ejendomme med 4 mio. € til i alt 13,5 mio. €. Væksten på omsætningssiden ventes at resultere i et neutralt resultat før skat og værdireguleringer.

Det påpeges dog, at forventningerne er forbundet med væsentlige risici, herunder udviklingen på markedet og i selskabets ejendomsportefølje samt udviklingen i renteomkostningerne.

Kilde: Victoria Properties A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093