23948sdkhjf

Tilskudsordning påvirker vinduesproduktion

Flere vinduesfabrikker har ansat ekstra personale, fordi renoveringspuljen har øget behovet for tilbudsgivning. Til gengæld kører produktionen lige nu på meget lavt blus.
Regeringens renoveringspulje har skabt travlhed rundt omkring på landets vinduesfabrikker. Det er dog ikke maskinerne i produktionshallerne, der kører i højeste gear men derimod lommeregnerne i administrationen.

Ifølge Erhvervsbladet har flere fabrikker enten ansat ekstra personale eller rokeret rundt, så der kan frigøres ressourcer til at følge med det øgede pres, som branchen lige nu oplever i kølvandet på vedtagelsen af den 1,5 mia. kroner store renoveringspulje.

Hos brancheforeningen Vinduesindustrien er man glade for det politiske forsøg på at kickstarte byggeriet, men udsigten til renoveringstilskud efter påske har fået boligejerne til at udskyde bestillingen af nye vinduer. Situationen har skabt et vakuum i branchen, og VinduesIndustrien vurderer, at tendensen vil gøre sig gældende mindst en måned frem.

Vinduesindustriens formand Claus Arberg frygter, at en tilsvarende situation kan opstå senere på året, når renoveringspuljen er tom og boligejerne eventuelt begynder at spekulere i vedtagelsen af en ny pulje.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094