23948sdkhjf

Flügger-nedgang i 3. kvartal

Malerkoncernen tabte godt 33 mio. kroner i regnskabsårets tredje kvartal, og året har til dato budt på et fald i nettoindtjeningen på 45 mio. kroner.
Solen skinnede flot på Flügger efter regnskabsårets første kvartal, hvor koncernen kunne glæde sig over en salgs-fremgang på 11 %.

Siden er skyerne langsomt blevet mørkere, og i det netop offentliggjorte regnskab for 3. kvartal melder Flügger om en tilbagegang i omsætningen på godt 12 %.

Den samlede nettoomsætning for regnskabsårets første tre kvartaler ligger dog stort set på niveau med sidste år. Nettoresultatet er til gengæld reduceret fra 72,3 til 26,7 mio. kroner.

For hele året ventes et fald i omsætningen på 16 % sammenlignet med sidste år, og resultatet på bundlinjen ventes markant forringet:

- Trods igangsatte omkostningsbesparelser - som først vil være mærkbare fra næste forretningsår - forventes udviklingen at reducere årets driftsresultat fra 140 mio. kroner sidste år til mellem 40 og 50 mio. kroner i indeværende år. Finans netto skønnes at blive negativ med 10-15 mio. kroner, skriver Flügger i en pressemeddelelse.

Kilde: Flügger A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109