23948sdkhjf

Planova henter storordre i Frankrig

Den danske virksomhed skal levere inventar til butikker, lagre og kontorer hos benzinselskabet TOTAL, der på verdensplan driver flere end 16.000 tankstationer.
- Det har været en grundig proces, hvor det er glædeligt, at vi har indgået en kontrakt med TOTAL, som ikke blot dækker Europa, men hele verden.

Glæden var stor hos Martin Andersen, marketingchef hos Planova, ovenpå underskrivelsen af en mangeårig global aftale med TOTAL.

Det franske benzinselskab er verdens fjerdestørste med flere end 16.000 stationer verden over, og kontrakten mellem Planova og TOTAL omfatter butiks-, lager og kontorindretning, produktion af fast food- og kaffe-moduler samt turn key-leverancer på gulve, lofter, køl og belysning:

- Det bliver en kæmpe opgave, som vi venter os meget af i de kommende år, siger Martin Andersen.

For Planova - der har cirka 200 medarbejdere i Danmark - er aftalen i høj grad med til at styrke troen på fremtiden:

- Vi har en god og sund base indenfor dagligvarebranchen, tankstationer og nichemarkeder som specialbutikker - samt industrielle kunder. Eksempelvis leverer og renoverer Planova A/S over 70 % af samtlige danske bagerbutikker. At vi så samtidigt kan begå os i konkurrence med andre europæiske, samt ikke mindst asiatiske produktionsvirksomheder i forbindelse med TOTAL-samarbejdet, er jo blot særdeles tilfredsstillende, og tyder godt for fremtiden, siger administrerende direktør Tomas Malling.

Kilde: Planova

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094