23948sdkhjf

Alvido forbereder sig på øget aktivitet

Hos Alvido - også kendt som Jydsk Vindueskompagni - er man glade for regeringens vedtagelse af renoveringspuljen, som man forventer sig meget af.
- Om tilskudsordningen kan få efterspørgslen op på niveauet fra 2008 er måske ikke sikkert, men vi håber og tror på, at ordningen giver ny optimisme. Vi har givet rigtig mange tilbud i de seneste uger og fået den tilbagemelding, at kunderne lige ville vente og se, hvad Folketinget kom op med, så nu kan vi håbe på, at tilbuddene bliver til ordrer.

Thomas Olesen - salgsdirektør hos Alvido i Føvling - forventer øget aktivitet som følge af den 1,5 mia. store renoveringspulje, som regeringen, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance nåede til enighed om tidligere på ugen.

Ifølge JydskeVestkysten har Alvido i foråret haft medarbejderne på skolebænken, mens produktionen har været skåret ned med en femtedel. For Thomas Olesen og Alvido kommer tilskudsordningen således i rette tid, og salgschefen forventer, at hans personale i den kommende tid vil blive bestormet af kunder, som skal bruge et tilbud for at kunne søge om tilskud.

Læs mere:
Tilskudsordning får husejere ud af busken
Renoveringspulje vedtaget

Kilde: JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094