23948sdkhjf

Moe & Brødsgaard sætter regnskabsrekord

Ingeniørfirmaet øgede i 2008 omsætningen med 19 %, mens resultatet af den primære drift steg med 14 %.
- Moe & Brødsgaard har opnået et flot 2008 med fremgang inden for alle vores forretningsområder og i alle vores regioner, og det er vi naturligvis glade for og stolte over.

Det var en glad direktør Christian Listov-Saabye, der torsdag kunne fremlægge 2008-regnskabet på Moe & Brødsgaards årlige generalforsamling, og det med god grund.

Med en omsætningsfremgang på 19 % og et resultat af den primære drift, der ligger 14 % over niveauet fra 2007, satte de rådgivende ingeniører nemlig ny regnskabsrekord. I alt nåede omsætningen op på knap 221 mio. kroner, mens driftsresultatet landede lige under 16 mio. Resultatet efter skat lød på 12,6 mio. kroner, hvilket er lig med en overskudsgrad på 7,2 %.

Det flotte resultat skaber optimisme i en tid, hvor mange virksomheder lider under den økonomiske stagnation. Trods forventninger om et svært år går Moe & Brødsgaard derfor udfordringerne i møde med stor tiltro til egne evner:

- Vi forventer at 2009 bliver et turbulent år, men vi er velforberedte og har et godt udgangspunkt til at møde udfordringerne. Vores svar på udfordringerne er høj faglighed, fleksibilitet, effektivitet og en innovativ tilgang, fastslår Christian Listov-Saabye.

Kilde: Moe & Brødsgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094