23948sdkhjf

Indrykning på Building Supply gav bonus

Blot et par timer efter indrykning af en nyhed blev BS False-Montage kontaktet af Cetonia Vinduer. De to virksomheder har nu indledt et spændende samarbejde.
- Det er super, at man bare kan rykke en nyhed ind, når man vil!

Lars Sørensen fra BS False-Montage er særdeles positivt overrasket over den effekt, som medlemskabet på Building Supply allerede har haft.

Odder-virksomheden - der producerer energivenlige false til døre og vinduer - tegnede for en lille måned siden medlemskab på Building Supply og valgte i den forbindelse straks at gøre opmærksom på sin eksistens under ”Nyt fra medlemmer”.

Med til Åbent Hus
Der skulle ikke gå længe - faktisk kun 2-3 timer - før telefonen ringede hos Lars Sørensen. Det var Salgschef Allan Kjeldsen fra Cetonia Vinduer, som ville drøfte mulighederne for et eventuelt samarbejde.

Den midtjyske vinduesproducent var i fuld gang med at arrangere indvielsen af sin nye fabrik i Bjerringbro og havde i den forbindelse behov for at finde en vinduesindramning til en større udstilling.

Via Building Supply havde Cetonia fået øjnene op for BS False-Montage, og kontakten mundede ud i, at Lars Sørensen & co. blev en aktiv del af indvielsen - både med produkter i udstillingen og egen stand.

Perspektivrigt samarbejde
De to virksomheder arbejder nu på at videreudvikle samarbejdet, og for BS False-Montage er det noget helt nyt at have direkte kontakt til en vinduesproducent:

- Vi arbejder normalt sammen med arkitekter, tømmermestre osv. Vinduesproducenterne er ikke nemme at få i tale, fordi de i forvejen har travlt med at udvikle på deres egne produkter, siger Lars Sørensen, som forklarer, at det endnu er lidt usikkert, hvor det nye samarbejde fører hen.

I første omgang ligger fokus på markedsføring, men på sigt håber Lars Sørensen, at dialogen kan udvikle sig til at omfatte områder som produktudvikling. Han er nemlig overbevist om, at Cetonia og BS False-Montage kan nyde godt af hinandens kompetencer inden for eksempelvis boligisolering.

Læs mere om medlemsfordelene på Industry Supply’s portaler
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093