23948sdkhjf

Hvordan undgår man at betalingerne udebliver?

Stark afholder netop nu en række fyraftensmøder, der sætter fokus på det faktum, at det i byggebranchen er blevet sværere at få betaling for udført arbejde.
- Det er nedslående, så mange håndværkere jeg møder, som er blevet ramt af finanskrisens følgevirkninger. Entreprenører går ofte konkurs, fordi de ikke har udnyttet de muligheder, de har, for at sikre sig mod bygherrens manglende betalingsevne.

Ordene kommer fra advokat Jakob Nielsen, der netop nu turnerer landet rundt som eksperttaler ved en række fyraftensmøder, som Stark er vært for.

Byggevarekæden søger herigennem at sætte fokus på de nye udfordringer, som håndværkerne møder i kraft af finanskrisen. Jakob Nielsen gennemgår, hvilke rettigheder håndværkere har, og hvordan håndværkerne bedst muligt kan sikre deres tilgodehavende hos kunderne.

Deltagerne får desuden et fingerpeg om, hvilke faldgrupper, der eksisterer på området, og hvordan de kan imødegås. Således er møderne et skridt på vejen til at få formaliteterne på plads, før arbejdet påbegyndes:

- Vi finder det helt naturligt, at vi, som håndværkernes foretrukne leverandør, gør, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder bedst mulig i disse vanskelige tider. Derfor stiller vi en række servicefaciliteter til rådighed. Vi kan give håndværkerne oplysninger, der giver et bedre beslutningsgrundlag, og som derfor gør en forskel i kampen mod dårlige betalere. Vi hjælper vores håndværkerkunder med at få den sikkerhed, som nu er nødvendig, siger Lars Hansen, der er administrerende direktør hos Stark.

Han fortæller, at 10 af de 23 fyraftensmøder allerede er blevet afholdt med deltagelse af 80-200 mennesker pr. gang.

Kilde: Stark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094