23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny energieffektiv LED-lampe

Holbech-Technic har udviklet en ny hyper-fleksibel LED-lampe, som er døbt Pop-Eye.
Et ønske fra en stor offentlig kunde, som efterspurgte en energieffektiv lampe til udskiftning af gamle ”energislugere”, satte Holbech-Technic i gang med at udvikle den nye Holbech Pop-Eye 108 LED.

Kravet om energieffektivitet og nem udskiftning førte Holbech-Technic i retning af den nyeste LED teknologi. Dette har resulteret i, at den færdige lampe har et energiforbrug på kun 4W samtidig med, at den kan tilsluttes direkte til 230V uden transformator.

Kundens krav om minimal vedligeholdelse blev ligeledes imødekommet gennem brug af den nye teknologi, dette betyder at lampen er yderst driftsikker og stort set vedligeholdelsesfri, idet LED lyskilderne har en gennemsnitlig levetid på over 50.000 timer.

Pop-Eye fremstilles til at starte med i to standardudførsler; ”Spot” som leder en kraftig lyskegle opad eller nedad, og ”Frosted”, som med et diffust lys på frontpladen skaber et behageligt og blændfrit direkte lys.

Fælles for de to er, at de via en reflektor forrest i lampen kaster et flot lys tilbage og skaber en dekorativ indirekte stemningsbelysning på monteringsfladen.

Læs mere på www.holbech-technic.dk

Kilde: Holbech-Technic

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078