23948sdkhjf

Århus-entreprenør overgår forventninger

Per Aarsleff A/S har i regnskabsårets første kvartal realiseret et overskud før skat på 92 mio. kroner. Finanskrise samt nedjusteringer i Funderings-segmentet gør dog, at selskabet ikke finder anledning til at opjustere forventningerne til hele året.
Der er ingen regel uden undtagelse, og trods afmatning i byggebranchen er det lykkedes entreprenørkoncernen Per Aarsleff at forbedre resultatet i regnskabsårets første kvartal, der løb fra oktober til december.

Overskuddet før skat lyder således på 92 mio. kroner mod 90 mio. kroner sidste år, mens koncernomsætningen i perioden er øget fra 1,299 mia. til 1,246 mia. kroner. Overskuddet er fordelt med 47 mio. på Anlæg, 27 mio. på Fundering og 23 mio. kroner på Rørteknik.

Trods fremgangen fastholder Aarsleff de tidligere udmeldte forventninger til årsresultatet:

- På trods af det gode resultat for første kvartal fastholder virksomheden en forventning om et resultat før skat for 2008/2009 på 200 mio., idet Funderings-segmentet nedjusterer forventningerne til den resterende del af regnskabsåret. Det understreges endvidere, at finanskrisen fortsat udgør en væsentlig usikkerhedsfaktor, skriver ledelsen i kvartalsrapporten.

Kilde: Per Aarsleff A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078