23948sdkhjf

Bording-virksomhed dropper nyt domicil

ATZ Byg ApS har indtil videre opgivet planerne om at opføre et nyt domicil med tilhørende kontorudlejning. Firmaet frygter, at lokalerne ikke kan lejes ud.
En knap 10.000 m2 stor grund ved motorvejen i Ikast skulle efter planen have huset ATZ Bygs nye hovedkvarter, men byggeprojektet er indtil videre lagt på is.

Planerne skulle blandt andet finansieres gennem lejeindtægter fra 5.000 m2 tilstødende kontorlokaler, men efterspørgslen er pt. så lav, at firmaet ikke tør føre projektet ud i livet:

- Vi ville rigtig gerne have haft vores eget domicil på grunden, men som det ser ud nu, mener vores ejendomsmægler, at det kan blive lidt tungt at få de 5.000 m2 kontorlokaler lejet ud, så vi lagde planerne i skuffen, fortæller medindehaver af ATZ Byg ApS, Henrik Linde Olsen, til Herning Folkeblad.

Firmaet - der beskæftiger 45 ansatte - lader indtil videre grunden stå tom men afviser ikke at bygge på et senere tidspunkt:

- Vi ved ikke, om vi vil gøre det på et tidspunkt. Nu har vi jo grunden. På et tidspunkt kommer der nok skilte op derude. Enten med til salg, eller med at her bygges. Vi har ikke lagt os fast på noget endnu, siger Henrik Linde Olsen.

Kilde: Herning Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079