23948sdkhjf

Byggefirma scorer på elevatorer-koncept

Ringsted Byggeenterprise har implementeret salg og montering af elevatorer i sin forretning, og det er med til at holde ordrebeholdningen oppe.
Selvom kun 7 % af alle danske etageejendomme er udstyret med elevator, så skyldes det ikke nødvendigvis bolig- og andelsforeningernes manglende lyst Det mener ihvertfald Søren Faebo, der er administrerende direktør hos Ringsted Byggeenterprise:

- Flere boligselskaber har fortalt, at deres projekter strandede i flere år, fordi det var uoverskueligt at få sikkerhed for, at alt var med, når de skulle bestille elevator, tømrer, murer osv., fortæller Søren Faebo til Børsen.

Ringsted Byggeenterprise har længe været beskæftiget inden for renovering og facader. Nu er firmaet imidlertid godt på vej til at udvide med et tredje ’ben’ - nemlig elevatorer, og Søren Faebo har et mål om at sælge 10 elevatorprojekter i år.

Godt halvdelen er allerede afsat i et regnskabsår, der slutter ved udgangen af april, og det nye ’ben’ er med til at holde aktiviteten oppe hos Ringsted Byggeenterprise, som forventer at realisere et overskud før skat på 6-7 mio. kroner.

Det er ikke helt på niveau med 07/08-regnskabets overskud på 11,5 mio., men Søren Faebo og Ringsted Byggeenterprise er dog alligevel godt tilfredse, og direktøren påpeger, at ordrebeholdningen pt. er lige så stor, som den var på samme tidspunkt sidste år.

På selve elevatordelen har Ringsted Byggeenterprise allieret sig med spanske Omega, og konceptet er en form for "alt-i-et-køb", hvor både elevator, installation, håndværkere osv. er med i prisen.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078