23948sdkhjf

Vinduesproducent nyder godt af nordjysk vækstprogram

Krone Vinduer er blandt de mange virksomheder, der har deltaget i projektet ”Flere Virksomheder i Vækst”. Udbyttet blev en ny salgsstrategi.
I maj 2008 iværksatte Væksthus Nordjylland projektet ”Flere Virksomheder i Vækst” med ambitionen om at hjælpe 200 virksomheder inden for en 3-årig periode.

Blandt de virksomheder, der har nydt godt af vækstprogrammet, er Krone Vinduer. Som mange andre i byggebranchen er Hjørring-firmaet ramt af afmatning, men i stedet for at skære ned valgte Krone Vinduer at søge hjælp hos ”Flere Virksomheder i Vækst”.

Det håndgribelige resultat blev en ny salgsstrategi, og Krone Vinduer har efterfølgende ansat en sælger på Sjælland samt en konsulent til at afdække mulighederne for eksport:

- De seneste år har det ikke været særlig nødvendigt med opsøgende salg for at bevare ordrebøgerne fulde, men nu har tingene som bekendt ændret sig, og i stedet for at sidde og vente på at tingene bliver bedre, har vi i samarbejde med Væksthus Nordjylland valgt en offensiv strategi, siger direktør Kaj Bundgaard til Region Nordjyllands hjemmeside.

Han fortæller, at virksomheden allerede har søgt om yderligere deltagelse i projektet - denne gang med fokus på kompetenceudvikling af egne medarbejdere.

Fakta
”Flere Virksomheder i Vækst” er det største vækstprogram i Nordjylland nogensinde. Programmet, der gennemføres af Væksthus Nordjylland, har via det nordjyske Vækstforum modtaget et EU-tilskud på 56 mio. kroner.

Med støtten skal Væksthus Nordjylland i perioden maj 2008 til august 2011 styrke væksten hos omkring 200 nordjyske virksomheder. Programmet har undertitlen "Strategi & Kompetence" og er inddelt i fire indsatsområder:

• Kompetenceudvikling af egne medarbejdere
• Kompetenceudvikling i netværk
• Chef til leje
• Tilknytning af arbejdskraft

Læs mere på www.startvaekst.dk

Kilde: Region Nordjylland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078