23948sdkhjf

Direktør: Mest ambitiøse skatteudspil siden 1993

Gårsdagens regeringsudspil får ros af Dansk Byggeri, som betoner vigtigheden i, at Danmark får et konkurrencedygtigt skattesystem.
Regeringens udspil til en ny skattereform får positive ord med på vejen fra Dansk Byggeri.

Organisationen hæfter sig ved, at regeringen vil sænke skatten på den sidst tjente krone, og administrerende direktør Lars Storr-Hansen betegner det som det mest ambitiøse udspil til en skattereform iDanmark siden 1993.

Direktøren påpeger dog vigtigheden i at bevare fokus på den langsigtede strategi, således reformen i praksis ikke blot bliver endnu en ’pakke’:

- En skattereform skal ikke ende som en "krise-løser" og blot blive endnu en "pakke". Den bør forblive dét, som den var tiltænkt, nemlig en reform, der skal øge udbuddet af kvalificeret arbejdskraft på den lange, strukturelle bane, siger han og fortsætter:

- Danmark har behov for et konkurrencedygtigt skattesystem. Vi skal stræbe efter andre førstepladser end at være bedst til at brandbeskatte almindelige indkomster. Det har været målet med en skattereform, og det må vi ikke tabe for øje i kampen mod den økonomiske krise, som vi står midt i, fastslår Lars Storr-Hansen.

Kilde: Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111