23948sdkhjf

Nyt domicil skal styrke logistikken

Indretningsspecialisten Bandage Interiør samler alle sine aktiviteter i et nyt hovedkvarter ved Ikast.
Når Bandage Interiør i løbet de kommende fire måneder flytter aktiviteterne fra fire adskilte adresser til et splinternyt hovedkvarter ved Ikast, er det med en forventning om, at det vil blive muligt at frigøre nogle af de ressourcer, der i dag bruges på logistik:

- I dag er Bandage Interiør placeret på fire forskellige lokaliteter i det midtjyske, hvilket ikke længere er funktionelt. Vi skal have et mere intelligent work-flow i vores arbejde, som ofte er skræddersyede løsninger, der skal igennem flere processer, inden de skal ud af huset til kunderne, forklarer direktør Torben Andresen.

Det nye hovedkvarter samler lagre, montageværksted, kontor og kommer desuden til at indeholde showrooms for butiksindretning, shop-in-shop systemer, inventar til messestande og belysning:

- De nye rammer giver muligheder for at kunne vise flere opsætninger af kundetilpassede arbejdspladser, mødelokaler og lounge områder, end det er muligt i dag, siger Torben Andresen og tilføjer, at 3-4 af virksomhedens samarbejdspartnere også vil få plads i bygningen.

Bandage Interiør har hidtil haft hovedadresse på Strøget i Ikast, men med flytningen får firmaet motorvejen som nabo, og det er en placering, som Torben Andresen forventer sig meget af:

- Vi forventer god eksponering ved motorvejen hvor tusindvis af bilister kører forbi dagligt, men specielt også de mange bilister til og fra alle de udstillinger, koncerter og fodboldkampe, som Messecenter Herning arrangerer igen og igen. Vi skal være lette at se, lette at komme til og lette at handle med - og sådan bliver det, fastslår han.

Kilde: Bandage Interiør

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083