23948sdkhjf

Træhusproducent er rustet til vækst

Green House fik allerede tilpasset driften i 2007, og firmaet er derfor klar til at øge aktiviteterne, når markedet vender.
Den nordjyske træhusproducent, Green House, trækkes hverken med gæld eller dyre anlægsinvesteringer, og derfor ser virksomheden ud til at styre sikkert gennem krisen - om end der pt. er lidt længere mellem ordrerne end tidligere:

- Green House sælger stadig huse, og vi har en god ordrebeholdning. Det kan godt mærkes, at kunderne er længere tid om at træffe en beslutning. Oftest fordi de skal have deres nuværende hus solgt først, men vi kan tilpasse produktionen efter efterspørgslen i markedet, siger fabrikant Niels Winther Svendsen til Børsen.

Green House har siden 1996 produceret godt 1.000 fra egen fabrik, og virksomheden har kapacitet til at øge den årlige produktion til 130 huse, når efterspørgslen igen begynder at stige. Det skyldes, at man reagerede tidligt på krisetegnene:

- Allerede i 2007 fik vi tilpasset driften, og eftersom vi hverken har gæld eller dyre anlægsinvesteringer, så er vi også rustet til at følge markedets op- og nedture, fastslår Niels Winther Svendsen.

Træhusproducenten har sit speciale inden for råhuse, men det er også muligt at bestille et nøglefærdigt hus i det nordjyske. I øjeblikket arbejder firmaet på at udvikle huse, der bruger så lidt energi som muligt.

Green House er en del af Winther Holding A/S, der også har virksomhederne Domex Ovenlys A/S og Hydro Nail A/S under sig. Winther Holding er ejet af Niels Winther Svendsen og hans tre søskende.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078