23948sdkhjf

Entreprenør ud med rekordregnskab

Enemærke & Petersen A/S satte i 2008 rekord på både indtjening, omsætning og bundlinje.
Regnskabet for 2008 er endnu ikke offentliggjort, men økonomidirektør Per Jensen bekræfter over for Dagbladet Ringsted, at det forgangne år var det bedste nogensinde for entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen:

- 2008 var et fantastisk år for os på alle planer. På indtjening, omsætning og bundlinjen. Det er vores bedste resultat nogensinde, og jeg vil tro, vi ligger i top sammenlignet med andre entreprenørvirksomheder, siger han.

Succesen afspejler sig også i antallet af medarbejdere, som i 2008 lå næsten 100 over året forinden:

- I 2007 havde vi gennemsnitligt 256 ansatte, i 2008 havde vi i snit 351 ansatte, fortæller økonomidirektøren, der betegner arbejdsforholdene som én af de vigtigste ingredienser i Enemærke & Petersens succes:

- Samarbejde, sammenhold og et godt arbejdsmiljø er meget vigtige elementer i vores virksomhed. Vi gør meget ud af, at vi allesammen arbejder efter de samme mål og på tværs af de forskellige fag, siger han og fortsætter:

- Det handler selvfølgelig også om at vinde licitationer, men vi vinder de fleste, vi byder på, og det gør man altså først og fremmest ved at være billigst. Så vi har opnået vores resultat på markedsbetingelser. Vi har aldrig taget en opgave bare for at være med, som nogle virksomheder gør - vi har altid villet tjene penge, fastslår Per Jensen.

Enemærke & Petersen realiserede i 2007 et overskud før skat på 34,5 mio. kroner ud af en omsætning på lige over 670 mio. Det nye regnskab offentliggøres i næste måned.

Kilde: Dagbladet Ringsted

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11