23948sdkhjf

Ikonbyggeri trodser krisen

Interessen for det eksklusive erhvervs- og boligprojekt, Z-Huset, i Århus er stor, og i den forgangne weekend lød det officielle startskud til salget af byggeriets lejligheder.
Med en gennemsnitlig m2-pris på 50.000 kroner appellerer de 73 luksuslejligheder i det kommende Z-Huset på Århus Havn ikke til alle og enhver, og med tanke på den aktuelle markedssituation synes projektet ikke på forhånd at stå med de bedste odds på hånden.

Ikke desto mindre kan Home - som står for salget af projektets lejligheder - melde om stor interesse for det fashionable Århus-projekt, og 18 af lejlighederne er på nuværende tidspunkt reserveret:

- Vi går først for alvor i gang med salgsarbejdet nu, men kan allerede se, at det især er pengestærke enlige og par i den modne alder, som viser størst interesse. En stor del af dem sidder i en villa med høj friværdi, og efter at børnene er flyttet hjemmefra, vil de gerne have noget mere passende, fortæller mægler Martin Lehrmann til Jyllandsposten.

Z-Huset består af i alt 11.000 m2 boliger og 14.000 m2 erhvervslejemål. Den første lejlighed ventes indflytningsklar i 2011. Arkitekt på projektet er Dorthe Mandrup Arkitekter, mens Rambøll er tilknyttet som rådgiver og MT Højgaard som kælderentreprenør.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094