23948sdkhjf

Spæncom varsler fyringsrunde

Som varslet i januar fører en kraftig nedgang i indtjeningen nu til, at betonelementproducenten nedlægger 70 stillinger.
Spæncom har netop offentliggjort sit halvårsregnskab, som viser et overskud før skat på 22,69 mio. kroner. Det er et fald på mere end 40 mio. i forhold til den samme periode i fjor, og den negative udvikling fører nu til afskedigelse af 70 medarbejdere. Fyringsrunden blev i første omgang varslet midt i januar:

- På grund af det lavere resultat og udsigten til et fortsat stærkt svækket marked, bliver arbejdsstyrken reduceret med yderligere 70 medarbejdere, foruden de 30 medarbejdere, som allerede har forladt Spæncom A/S i løbet af første halvdel af regnskabsåret. Den fulde virkning af disse nedskæringer indtræder ved udgangen af regnskabsåret 2008/09, skriver Spæncom i en pressemeddelelse.

Omsætningen er i første halvår faldet fra 441,8 mio. til 393,3 mio. kroner, og særligt i den sidste del af perioden har Spæncom oplevet en utilfredsstillende udvikling i ordretilgangen. De svære markedsvilkår ventes samtidig at få negativ indflydelse på resultatet for hele året:

- Fremtidsudsigterne er meget udfordrende og på grund af den negative udvikling i markedet og usikkerheden vedrørende den fremtidige drift, er forventningerne til hele året et resultat, der er væsentligt lavere end sidste år.

Spæncom realiserede i 2007/08 et overskud før skat på 111,2 mio. kroner.

Kilde: Spæncom A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156