23948sdkhjf

Ny afdeling skal sikre MT Højgaard eftertragtede Femern-projekter

Den kommende faste forbindelse over Femern Bælt giver forventninger om vækst i Sydsjælland, og derfor arbejder entreprenørkoncernen nu på at etablere sig i lokalområdet.
Ifølge Folketidende forbereder MT Højgaard sig netop nu på at køre sig selv i stilling til den kommende Femern-forbindelse, der ventes opført i perioden 2012-2018.

Samtidig er planlægningen af en række byggerier på land allerede i fuld gang, og de projekter satser entreprenøren også på at få del i. Derfor afsøger ledelsen netop nu det sydsjællandske område for egnede lokaliteter:

- Vi vurderer i øjeblikket på en mulig placering, som vi regner med finder sted i løbet af 2009, for det er nu, aktiviteterne omkring forberedelsen til broen går i gang. Vi ønsker en lokal forankring og vil opbygge vores egen produktion med egne folk, så der skabes lokale jobs, forklarer divisionsdirektør Søren Valentin.

Ifølge Folketidende har MT Højgaard endnu ikke lagt sig fast på, hvilke specialer, der skal tilknyttes den kommende afdeling, men tømrerarbejde, betonarbejde samt element- og stålmontage nævnes som de mest sandsynlige muligheder.

MT Højgaard har endnu ikke offentliggjort sit årsregnskab for 2008, men koncernens senest udmeldte forventninger lød på et overskud i omegnen af 300 mio. ud af en omsætning på 11 mia. kroner.

Kilde: Folketidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079