23948sdkhjf

Internationale erfaringer skal give bedre ingeniøruddannelser

Et nyt netværk af eksperter skal på tværs af landegrænser udveksle erfaringer for at styrke fremtidens ingeniøruddannelser. Startskuddet lyder i denne uge under et internationalt arrangement på Aalborg Universitet.
USA har gennem lang tid være foran inden for tværinstitutionel opbygning og kvalitetssikring af uddannelser, men nu skal Europa også med på vognen.

Det skal ske gennem etablering af en ny europæisk arbejdsgruppe, der giver mulighed for at skabe netværk mellem de forskere, der undersøger ingeniøruddannelser.

- Det er nødvendigt, at ingeniøruddannelser udvikles på grundlag af viden og facts frem for tro og tilfældigheder, og studiernes opbygning er i sig selv et vigtigt forskningsområde. Derfor er det væsentligt at få organiseret dette nye forskningsfelt på både nationalt, europæisk og globalt niveau, forklarer professor Anette Kolmos fra Aalborg Universitet, der er leder af arbejdsgruppen.

Den nye arbejdsgruppe under SEFI (European Society for Engineering Education) dannes ved et arrangement på Aalborg Universitet den 5.-6. Februar og får 40 deltagere fra 15 europæiske lande.

Kilde: Aalborg Universitet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093