23948sdkhjf

Gødstrup: Sidste store licitation i hus

De sidste af de store licitationer på byggeriet Det Nye hospital i Vest (DNV-Gødstrup) lander nu, og ifølge hospitalsdirektør Poul Michaelsen er det lidt af en milepæl.

- De store licitationer er nu afstemt med markedet, så vi har minimeret den usikkerhed, der kan være i, om det hospital, vi har planlagt i Gødstrup, nu også kan bygges inden for det fastlagte budget, siger han i en pressemeddelelse.

Licitationen til godt 350 millioner kroner drejer sig konkret om de godt 22.000 kvadratmeter, der udgør etape 3 af det i alt 140.000 kvadratmeter store hospital.

I den kommende tid vil der foregå vurdering af tilbuddene, og efter en verificering vil der være byggeopstart april 2017.

Herefter vil hele det somatiske hospital på 127.000 kvadratmeter være under opførelse. Der udestår licitationer på terrænentreprisen, inventar til etape 1 og nogle delentrepriser på bygherreleverancer.

- Planlægning og tegning af det nye sygehus er historie. Nu er blikket fast rettet mod at sikre fremdriften på byggepladsen. Og samtidigt gør vi os klar til at flytte organisationen, funktioner og arbejdsgange fra nuværende praksis og rum til det nye, siger Poul Michaelsen.

Selve byggeriet blev igangsat i september 2012 og ibrugtagning forventes primo 2020, hvor også psykiatrien tages i brug.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093