23948sdkhjf

CPI og RopeAccess fusionerer

Ny afdeling vil tage over, hvor lift, kran og stillads kommer til kort.
C&P Inspection A/S - i daglig tale CPI - og RopeAccess.dk er blevet enige om betingelserne for en fusion, og dermed har Danmarks første afdeling for prøvning og inspektion ved hjælp af klatrende medarbejdere set dagens lys.

- Kort sagt kan man sige, at vi hos CPI i forvejen har uddannelsen og erfaringen til at inspicere og foretage ikke-destruktive prøvninger på både nye og eksisterende konstruktioner.

- At vi nu skaber en særlig afdeling sammen med RopeAccess.dk betyder, at vi udvider vores ekspertise, så vi bliver de eneste på markedet, der seriøst kan tilbyde kunderne den nye ydelse, siger CPI-direktør Hans Henrik Christiansen.

Den nye afdeling tilknyttes CPI’s hovedkontor i Korsør, og Hans Henrik Christiansen ser store perspektiver i muligheden for at indhente opgaver på store byggerier:

- Ofte er der ikke andre muligheder end rebinspektion, fx på broer, skorstene, vindmøller, master, kraftværker og boreplatforme, forklarer han.

C&P Inspection arbejder med inspektion, prøvning, svejseteknisk rådgivning og certificering. Virksomheden beskæftiger 35 medarbejdere, der arbejder ud fra Aalborg, Århus, Esbjerg, Fredericia, Odense, Korsør og København.

Kilde: CPI Inspection A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.876