23948sdkhjf

Direktør: Ikke sortsyn - kun bekymring

Hos AP Facader har man fortsat nok at lave til at beskæftige sine 65 ansatte, men direktør Jan Lunde erkender, at det er blevet sværere at få ordrerne i hus.
November sidste år blev den bedste måned nogensinde hos AP Facader. Den nordjyske virksomhed måtte endda ansætte otte nye folk for at få ordrerne ekspederet inden jul, og med en aktuel ordrebeholdning på 30 mio. kroner er der fortsat nok at lave på fabrikken i Brønderslev.

Trods de positive tendenser kan direktør Jan Lunde dog godt mærke, at ordrebogen ikke er helt så nem at fylde som tidligere:

- Vi er ikke sortseere, men vi er bekymrede. Vi oplever, at ordrerne er ikke så store, og forhandlingerne går ikke så let, siger han til Nordjyske.

Han er dog overbevist om, at den positive udvikling kan opretholdes, og til det formål er AP Facader undervejs med investeringer i et nyt, moderne produktionsanlæg.

AP Facader leverer blandt andet butiksfacader og indgangspartier i aluminium samt vinduer, døre og karnapper i både aluminium og PVC. Virksomheden realiserede i 2007 et overskud på 8,77 mio. ud af en omsætning på 90,35 mio. kroner.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16