23948sdkhjf

JCN Bolig vinder totalentreprise i Skanderborg

8.400 kvadratmeter stort boligbyggeri går i gang i starten af 2017.

Skanderborg Andelsboligforening har udpeget JCN Bolig som totalentreprenør på byggeriet af 85 nye boliger på hjørnet af Virringvej og Stillingvej i Skanderborg.

JCN Bolig har udarbejdet vinderforslaget i samarbejde med P+P Arkitekter, Møller & Grønborg og Niras på basis af et skitseprojekt fra Arkitektfirmaet Frost Larsen.

Det i alt 8.400 kvadratmeter store byggeri vil bestå af boliger fra to til fem etager. Hertil kommer et fælleshus med stort fællesrum, møderum, køkken og motionsfaciliteter.

Hele bebyggelsen udføres i tegl med felter af træ, og mellem boligerne vil der blive anlagt stier, vandgrøfter, grønne arealer, legeplads og en multibane, der kobler området med den omkring liggende natur over mod det nye rådhus på Skanderborg Fælled.

Ifølge regionschef Lars Adamsen fra JCN Bolig har fokus været på at skabe et bygbart projekt med enkle og gennemprøvede løsninger

- Med andre ord har vi arbejdet med gode boliger, gennemprøvede løsninger og tidssvarende arkitektur. Først og fremmest ville vi skabe et projekt, der var loyal over bygherrens skitseprojekt, siger han.

Lokalplanen for området forventes godkendt med udgangen af februar måned, og byggeriet starter op, så snart der foreligger en byggetilladelse. Skanderborg Andelsboligforening forventer, at de første lejere kan flytte ind i maj 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11