23948sdkhjf

Rockwool vinder pris for brandsikkerhed

Prisen ”årets sikringsvirksomhed” bliver uddelt til virksomheder, som gør en ekstra indsats for sikkerhed. I år er prisen gået til Rockwool.

- Virksomhedens aktive rolle i den nationale brandforebyggelsesstrategi gør en stor forskel for os, der til daglig kæmper for at bevare og forbedre det ambitiøse niveau for brandsikkerhed i Danmark, siger direktør Kasper Skov-Mikkelsen fra SikkerhedsBranchen, der står bag prisen.

Løsninger fra Rockwool er baseret på stenuld, og produkterne smelter derfor først ved temperaturer over 1000 grader. I tilfælde af brand betyder det, at stenulden ikke brænder og derfor forsinkes brandens udvikling. Det giver ekstra tid til at komme ud af bygningen og sikrere arbejdsvilkår for brandmændene.

- Vi er i vores branche afhængige af, at danske virksomheder har lyst til at gøre en indsats, og tage brandsikkerhed alvorligt, så Danmark kan blive et endnu mere brandsikkert land. Her har Rockwool gjort sig bemærket med sin indsats og produkter, hvilket vi gerne vil belønne dem for, siger Kasper Skov-Mikkelsen.

Prisoverrækkelsen fandt sted under sikkerhedsmessen Sectech, der blev afholdt den 16. november.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125