23948sdkhjf

Ny svømmehal søger en totalentreprenør

Et af de store byggerier i ny idrætsby nærmer sig et udbud.

Byrådet i Frederikssund Kommune har besluttet at sende byggeriet af en ny svømmehal i udbud.

Svømmehal skal placeres i Frederikssunds kommende idrætsby og udbydes i totalentreprise.

Der er samtidig nedsat en bedømmelseskomité frem mod byrådets godkendelse af et vinderprojekt i maj 2017.

- Den nye svømmehal skal være for alle kommunens borgere med motionstilbud og oplevelser af høj kvalitet. Byggeriet af svømmehallen, der bliver et bærende element i idrætsbyen, skal ligesom for eksempel byen Vinge have energirigtige og bæredygtige løsninger, og funktionaliteten skal være i top. Den kommende svømmehal skal således være i tråd med Frederikssund som en moderne og fremsynet kommune, og vi glæder os til at se projektforslagene til foråret, siger borgmester John Schmidt Andersen i en pressemeddelelse.

Byrådet har tidligere besluttet, at svømmehallen skal bestå af et 25x25 meter bassin med ti baner. Hertil kommer to varmtvandsbassiner og et modstrømsbassin til blandt andet teknisk træning og genoptræning. Herudover vil der være en række tilvalgsmuligheder. Omklædning og mødefaciliteter til fodboldklubberne lægges ind i samme bygning som svømmehallen.

Projektet sendes i udbud i begyndelsen af december med frist for indsendelse af tilbud i april 2017. Efter bedømmelseskomitéens udpegning af vinderen skal byrådet i maj 2017 formelt godkende den totalentreprenør, der skal indgås kontrakt med.

I juni 2017 indgås kontrakt med den vindende totalentreprenør, hvorefter byggeriet kan gå i gang.

Link: Masterplanen for den kommende idrætsby er udformet af arkitektfirmaet Keingart

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109